asperges

Filter
  • Weergeven als :

Alle 4 resultaten

  • Chenin Colombard Les Plos IGP d’Oc

    7,95
    0 Reviews
    7,95

    Deze spannende blend bestaat uit 45% Chenin Blanc, 45% Colombard & 10% Gros Manseng

    Cabardès is een atypische streek in de Languedoc omdat de Bordeaux-druivenrassen er toegelaten en aanbevolen worden voor de appellatie-wijnen. Met deze wijn wilden ze bij Alain Maurel ook een atypische witte wijn maken.De wijn heeft een verfrissende en strak aroma van citrus en grapefruit. De geur doet een beetje aan Sauvignon Blanc denken.

    Samen met de rijpheid van de druiven zorgt dit voor een volle en verfissende wijn met veel smaak.

    Deze originele en knap gemaakte wijn is ideaal als aperitief, bij scheldieren, asperges en visgerechten.

    Medaille d’Argent, top 100 IGP de France

     

  • Kox Auxerrois Premier Cru Remich Primerberg

    8,95
    0 Reviews
    8,95

    100% Auxerrois. Grand Premier Cru.  Zeer gewaardeerde droge witte wijn.

     

    Heldere, frisse wijn met aroma’s van citroen en grapefruit. Een hele fijne aromatische frisheid.

    Een echt origineel aperitief en ideale begeleider van bijvoorbeeld vis, asperges of sushi.

  • Touraine Sauvignon Blanc l’Elegante

    11,25
    0 Reviews
    11,25

    Deze wijn is afkomstig van oude wijnstokken (vieilles vignes) en heeft een intens aroma van exotisch fruit, kweepeer, witte perzik en verse limoentjes. De opwekkende, knisperende smaak bezit fris en sappig fruit verweven met kruidige, florale nuances. De wijn dartelt over de tong en eindigt met een lange  afdronk.

    Lekker bij Schaal- en schelpdieren, wit vlees, gegrilde visgerechten, asperge, geitenkazen.

  • Very Limoux Chardonnay

    11,25
    0 Reviews
    11,25

    Helder goud van kleur met aroma’s van hooi, acacia, citrus, perzik en brioche. Hij is vettig en vol in de mond, vanwege lagering op eikenhouten vaten.  Lange finale en heerlijke wijn.

    TIP: geef deze wijn even de tijd om te luchten (decanteren)!

    Lekker als aperitief, verse asperges, pasta en visgerechten, geitenkazen of zelfs bij verse vijgen en ijs.