WAAROM GOEDE WIJN NIET GOEDKOOP KAN ZIJN: DEEL 1

Op de een of andere manier tasten mensen makkelijker in de buidel voor een schreeuwend dure kinderwagen of een vers geperst sapje dan voor wijn. Kijk maar naar je eigen omgeving: hoeveel mensen om ons heen geven aan een fles wijn niet meer dan €5 uit terwijl ze wel dure raw juices drinken of een latte macchiato van €4 meepakken?

€4 neertellen voor een koffie-to-go of smoothie, maximaal €5 voor een fles wijn – hier klopt iets niet…

Waarin zitten nou die kosten van wijn? Met andere woorden: waarom zou betere wijn eigenlijk duurder moeten zijn?

Karin Leeuwenhoek van Vinoblogie heeft dit tot op de bodem uitgezocht! Je leest het in dit artikel.

WAAROM GOEDE WIJN NIET GOEDKOOP KAN ZIJN

 

 

Karin Leeuwenhoek is columnist voor WINELIFE  en eigenaar van vinoblogie.nl  Hier schrijft ze over wijnen die haar opvallen, raken, hart en zintuigen in vervoering brengen en om extra verdieping vragen. Over ‘kleine’ grote wijnen. Vaak van kleine producenten. Wijnen met een verhaal, wijnen/druiven met een (klassiek) verleden, wijnen met een filosofie. Natuurlijk gemaakte wijnen, biodynamische wijnen, wijnen die heilzaam en weldadig aanvoelen, of gewoon extreem lekker of bijzonder zijn. Uit oude en nieuwe windstreken.

 

laat een bericht achter

Your email address will not be published.