ABONNEMENT

Je kunt elk seizoen genieten van bijzondere wijnen met de ‘SoVine Seizoens box’  zonder dat je je druk hoeft te maken over de keuze.

SoVine zoekt continue de hele wereld voor je af naar de meest spannendste, verassende  en lekkerste wijnen met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Nog meer bijzonder aan dit pakket is dat wij er ook wel eens een Limited Edition bij doen die door de geringe oplage vaak niet op de site komen of heel snel uitverkocht zijn.

Er bestaan zoveel druivenrassen en wijngebieden. Allemaal met een andere naam en een andere smaak. Neem de tijd om uw favoriete wijn te ontdekken. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van de wijnwereld.

De SoVine Seizoensbox wordt gratis bezorgd.

Het abonnement is gemakkelijk te pauzeren en iedere maand opzegbaar.

Veel proefplezier!

Filter
 • Weergeven als :

Enige resultaat

 • SoVine Seizoensbox

  50,00
  0 Reviews
  50,00

  Wat houdt de SoVine Seizoenbox in?

  • Je ontvangt 1 x per kwartaal een doos met daarin 6 seizoenswijnen. De seizoensbox ontvang je in de eerste week van maart, juni, september en december.
  • Bij iedere wijn krijg je uitgebreide informatie over serveren en bewaren, druivensoorten, wijnspijscombinaties en vergistingsprocessen waardoor de zo specifieke smaken tot stand komen.
  • Na de eerste bestelling, ontvang je van ons elk kwartaal een SoVine Seizoensbox inclusief factuur voor het bedrag van € 50.00. Het abonnement is gemakkelijk te pauzeren en iedere maand opzegbaar door ons een mailtje te sturen.
  • GRATIS BEZORGD