WIJNGESCHENKEN

Bij SoVine ben je op het juiste adres voor exclusieve bijzondere wijn- en relatiegeschenken. Onze wijnen kunnen wij voorzien van de meest luxe verpakkingen.
Alle wijnen in ons assortiment zijn afkomstig van kleinschalige producenten, die garant staan voor een kwalitatief hoogwaardig product.
Je wilt graag weten wat je weggeeft aan jouw relatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid de wijnen vooraf te proeven. Ook voorzien wij de relatiegeschenken van wijnbeschrijvingen en wijn-spijsadviezen.
Wij zorgen dat je relatiegeschenken op de juiste locatie, op het gewenste moment en in de perfecte conditie worden afgeleverd.

TIP: Erg leuk om cadeau te doen is onze SoVine Seizoensbox. Tegen een meerprijs kan deze in een luxe houten kist verstuurd worden.

Of stuur naar een van je vrienden het ‘033 SoVine pakket.  Later in het bestelproces kunt u bij opmerkingen een boodschap plaatsen voor de desbetreffende persoon.

Filter
 • Weergeven als :

Enige resultaat

 • SoVine Seizoensbox

  50,00
  0 Reviews
  50,00

  Wat houdt de SoVine Seizoenbox in?

  • Je ontvangt 1 x per kwartaal een doos met daarin 6 seizoenswijnen. De seizoensbox ontvang je in de eerste week van maart, juni, september en december.
  • Bij iedere wijn krijg je uitgebreide informatie over serveren en bewaren, druivensoorten, wijnspijscombinaties en vergistingsprocessen waardoor de zo specifieke smaken tot stand komen.
  • Na de eerste bestelling, ontvang je van ons elk kwartaal een SoVine Seizoensbox inclusief factuur voor het bedrag van € 50.00. Het abonnement is gemakkelijk te pauzeren en iedere maand opzegbaar door ons een mailtje te sturen.
  • GRATIS BEZORGD